BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Diverses naus del polígon industrial d’Alboraia afectades en un incendi de la zona

València Noticies | Redacció.- A les 7:23 hores la Policia Local ha rebut l’avís d’un conat d’incendi en els voltants del carrer Palleters, immediatament han acudit efectius policials, protecció civil i bombers.

Zona del polígono afectado.
image-406355

Les flames s’han iniciat en el pati posterior d’una empresa de reciclatge, situada en el número 10 del carrer Palleters. Tot seguit s’ha format una gran columna de fum que es podia veure des de diversos quilòmetres de distància.

La Policia Local ha procedit a desallotjar immediatament la zona per a la seguretat de tots els treballadors de les empreses, preparant així l’actuació de la resta de cossos de seguretat.

Unes sis naus s’han vist afectades, però de moment només quatre tenen danys molt importants, quedant una d’elles arrasada.

L’alcalde, Miguel Chavarria juntament amb el regidor de Seguretat Ciutadana, Sebastián Torres, s’han desplaçat aquest matí a la zona, on s’han reunit amb els comandaments de Bombers i la resta de cossos que han actuat, així com amb alguns dels propietaris de les naus afectades que estaven presents.

Per a atendre el succés han treballat en l’extinció del foc més d’11 dotacions de bombers, que procedien de la Pobla de Farnals, Burjassot, València, Paterna i Sagunt, a més de la Guàrdia Civil de Tavernes Blanques, el grup de medi ambient de la Policia Autonòmica, Protecció Civil d’Alboraia i la Policia Municipal de la localitat.

Interior del incendio en la nave.
image-406356

Una vegada extingit el foc, el grup d’investigació de la Guàrdia Civil de Tavernes Blanques, es fa càrrec de la investigació i les diligències.

A partir de les 12:34 hores la Policia Local d’Alboraia procedia a obrir el trànsit de la zona, fitant encara el carrer del succés.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.