Educació organitza una jornada dirigida a un centenar de docents de centres penitenciaris i de reeducació

16-09-22_jornadaiipp
image-422835

El director general de Política Educativa, Jaume Fullana, ha inaugurat la jornada d’acollida del professorat pertanyent als centres educatius dels establiments penitenciaris i seccions d’Educació Secundària en centres de reeducació.

L’objectiu de la jornada, organitzada per la Conselleria d’Educació, ha sigut presentar el marc general i la realitat educativa de la formació de les persones adultes en centres penitenciaris i en centres de reeducació, posar en comú i consensuar qüestions referides a la pràctica educativa, adaptades al perfil de l’alumnat dels centres penitenciaris de formació de persones adultes i dels centres de reeducació, així com proposar línies d’acció docent i formativa per al professorat que treballa en aquests centres.

En el transcurs de l’acte, en el qual han participat 93 docents, el director general ha destacat la labor que realitza el professorat d’aquests centres caracteritzats per una realitat singular, així com l’atenció que presten a la població en situació d’exclusió. De la mateixa manera, s’ha referit al suport administratiu a les necessitats específiques d’aquests centres, i a l’aposta de l’Administració per la innovació i la dinamització de metodologies, que redunden en una millora de l’educació per a la reinserció de les persones que hi són ateses.

La jornada ha comptat amb la participació de 62 docents, procedents de 7 centres de reeducació a Alacant, Villena, Vinaròs, Castelló, València, Burjassot i Picassent, així com de 31 professors de centres educatius dels establiments penitenciaris de Villena, Alacant, Albocàsser, Castelló i Picassent.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.