Educació organitza una trobada de docents innovadors sobre l’ús de les noves tecnologies

jornadas_trobatic
image-285013
El director general de Política Educativa, Jaume Fullana, ha assistit a la Trobada de Docents Innovadors que organitza la Direcció General de Política Educativa i la Subdirecció d’Innovació Tecnològica en l’àmbit d’educació, justícia i hisenda, amb la finalitat de posar en comú idees que milloren la qualitat als centres educatius mitjançant la incorporació de les TIC.

Es tracta de la sisena trobada d’innovació en què han participat representants de les agrupacions Novadores, EduTicTac, Un entre tants, Grupo Sorolla, APICV i APTCV, que destaquen pel seu treball en l’ús de les noves tecnologies en l’àmbit educatiu.

L’objectiu d’aquestes trobades és recollir propostes, preocupacions i suggeriments al voltant d’aspectes concrets del nostre sistema educatiu pel que fa a la innovació i la qualitat. D’aquesta manera es pretén conéixer la situació real de l’escola partint dels seus verdaders protagonistes, els docents, creant un vincle més directe amb l’Administració i, d’altra banda, reconéixer la seua tasca a fi d’elaborar documents de treball coherents i innovadors.

Els assistents a les trobades són persones representatives per les seues actuacions pedagògiques, la seua procedència territorial i la participació en els diferents contexts educatius. Aquests docents realitzen una presentació activa dels seus projectes i tot seguit es fa una posada en comú on es trauen les conclusions que constituiran un document de treball, que servirà a Educació per a detectar les necessitats dels centres, així com per a visibilitzar el treball dels docents i compartir les experiències innovadores amb la resta de docents.

D’aquesta manera, la Conselleria treballarà amb el document de conclusions per a fer arribar a la resta de centres educatius propostes que permeten implantar actuacions de millora en l’educació mitjançant l’ús de les noves tecnologies, seguint les experiències que ja s’han posat en marxa en alguns centres pioners valencians.Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.