El 9 d’Octubre se celebra amb pilota valenciana en Castelló

València Notícies | Redacció.- Per segon any consecutiu, el Club Pilotari Castelló s’adereix als actes programats per l’Ajuntament de la ciutat per a la celebració del 9 d’octubre. D’aquesta manera demà dissabte dia 8 organitza al centre de la localitat, concretament en el Carrer Gràcia (junt a la Casa dels Caragols), el II Encontre de raspall.

Aquesta activitat va adreçada a la població infantil de Castelló, on se’ls anima a practicar una de les modalitats més senzilles d’aquest esport autòcton de valencians i valencianes.

esta-actividad-va-dirigida-a-la-poblacion-infantil-de-castellon
image-426312

Des de les 10.30 h. el Club organitza així partides on els xiquets de l’escola municipal junt amb altres infants espontanis gaudiran fent rodar la pilota al centre de Castelló.

A més a més de les partides sense ànim competitiu se’ls explicaran les peculiaritats del joc de Pilota, es promocionarà l’escola esportiva municipal, que se celebra dimarts i dijous al trinquet municipal (en les instal.lacions del Parc esportiu del Sindical) i inclús hi haurà una paraeta d’exposició i venda de material específic d’aquest esport a càrrec d’un artesà del veí poble de Borriol (Salva).

Per gaudir d’aquesta jornada esportiu festiva totalment gratuita només caldrà arrimar-se al carrer Gràcia i adreçar-se als membres del Club.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.