El canvi de dipòsit municipal aprovat pel tripartit provoca més despesa a Borriana i minva els serveis de la Policia Local

Depósito de vehículos en La PapeleraEls turismes que no caben en el nou local es traslladen a La Paperera on alguns ja han sigut desvalisats el que ha provocat denúncies dels seus titulars

Borriana, El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha sol·licitat del pacte de cadires que governa en la ciutat “que deixe de balafiar els diners de tots els veïns de Borriana perquè no té cap sentit que la ciutat pague més per un nou local que s’utilitza com a dipòsit i que s’ha demostrat que és insuficient per a albergar tots els vehicles”.

En l’actualitat, “Borriana paga 22.356 euros a l’any perquè el tripartit va decidir canviar d’ubicació el parc de vehicles. El local que ara utilitzen i que ens costa més car que l’anterior era xicotet per a donar cabuda a les necessitats d’espai”, i tal com ha explicat Ana Montagut, regidora del PP a Borriana, “la solució la van trobar aquestes tres forces polítiques en La Paperera”.

Aquest espai era el que el tripartit havia definit com a aparcament de camions. “No obstant açò, hem vist que tampoc s’utilitza a aquest efecte. Ara La Paperera alberga els vehicles que no tenen cabuda en el nou local i obliga a una patrulla de la Policia Local a realitzar serveis de vigilància durant diverses hores diàriament”.

Aquesta suma de decisions “no solament ha provocat que paguem més diners pel lloguer d’un local que ha resultat xicotet. És que a açò se sumisca el minvament de patrulles que aquesta decisió genera sobre la Policia Local”, ha detallat la regidora. De fet, “afecta directament al nostre municipi, perquè els policies estan obligats a prestar vigilància diverses hores tots els dies en La Paperera”. Una decisió avalada pel PSPV i permesa per Compromís i Podem que “es demostra ineficaç lloc que ara, a la major despesa econòmica i al minvament de serveis de Policia Local, se sumen les denúncies de propietaris de vehicles emmagatzemats en La Paperera els turismes de la qual han sigut objecte d’actes vandàlics”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.