El Carnestoltes del Grau amplia a tres dies la durada i potencia la programació per a tots els públics amb música, teatre, circ i animació

carnestoltes 3
image-308881
El tinent d’Alcaldia Rafa Simó anuncia un servei d’autobús especial el divendres i el dissabte per a facilitar el desplaçament

El Carnestoltes del Grau recupera enguany els tres dies de festa amb una programació que potencia les activitats per a públic familiar, que aposta pels grups locals en les actuacions musicals de la nit i que, per primera vegada, compta amb un servei especial d’autobús les nits de divendres i dissabte per a facilitar el desplaçament des de Castelló fins al Districte Marítim. El tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Simó, i la regidora de Turisme, Patricia Puerta, han presentat avui la programació del Carnestoltes 2016, que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de febrer i que “inclou una vintena d’actes pensats per a diferents públics i amb la voluntat de fer d’aquesta festa un referent en el mapa de l’oci”.

Simó ha explicat que, a més de recuperar els tres dies de festes, “enguany es va a recuperar la Carpa de Festes en el parc de la Panderola, on es concentraran les activitats i les actuacions nocturnes, en les quals s’ha apostat per la contractació de grups locals”. A més, també s’ha modificat el recorregut de la Gran Desfilada i s’ha avançat una hora l’inici (dissabte, 19:00 h) amb la “intenció de guanyar vistositat”. El recorregut coincidirà amb el del Pregó de la Mar de les Festes de Sant Pere i partirà del carrer Churruca per a continuar per Canalejas, Gravina i acabar en el passeig Bonavista.

La desfilada infantil (dissabte, 11:00 h) eixirà del carrer Xurruca i continuarà el seu recorregut per Canaries, Sant Pere, Sebastián Elcano i finalitzarà en el parc de la Panderola. La desfilada de la Sardina (diumenge, 19:00 h) partirà del parc de la Panderola on també finalitzarà després de recórrer l’avinguda Sant Pere.

“El Carnestoltes 2016 també suposa una clara aposta pel públic infantil ja que s’han programat activitats específiques per als més xicotets els tres dies de celebracions amb la voluntat de fer-los partícips i garantir la continuïtat d’aquesta festa que projecta la imatge del Grau més enllà de la nostra ciutat”, ha subratllat Simó. El divendres actuarà el conte canta contes Salva el Mussennacitu en la Cridà Infantil del Carnestoltes, el dissabte a les 12:30 La Troupe Malabó representarà Abracadabra en el parc de la Panderola i a les 16:00 es farà un taller de circ que conclourà amb un espectacle a les 18:00. Ja el diumenge, el mateix parc es convertirà en un recinte de jocs infantils JugaFusta amb Món d’Animació.

Una altra de les novetats de l’edició de 2016 del Carnestoltes del Grau serà l’establiment d’un servei especial d’autobusos que connectarà Castelló amb el Districte Marítim des de les 23:00 fins a les 3:00 del divendres i des de les 23:00 fins a les 6:00 del dissabte, servei que suma a l’horari habitual d’autobusos.

La regidora de Turisme, Patricia Puerta, ha destacat que “amb tots aquests canvis volem dignificar el Carnestoltes del Grau, que es converteix en un reclam turístic més de la ciutat i aconseguir que Castelló se situe en el mapa de l’oci”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.