El Cementeri General compta ja amb un segon depòsit subterrani de cendres

València Notícies | Redacció.- El Cementeri General disposa ja d’un segon depòsit subterrani de cendres, que soluciona la situació de saturació que hi havia en les instal·lacions existents. Així ho ha anunciat hui la regidora delegada de Cementeris, Pilar Soriano, que ha explicat que l’Ajuntament ha impulsat esta actuació per a millorar el servici municipal, atesa la situació inadequada del depòsit per a cendres que hi havia al denominat Jardí dels Records del cementeri.

las-obras-comenzaron-el-pasado-mes-de-marzo

Soriano ha explicat que des de l’equip de govern es continua treballant “en la línia de dignificar els espais per a recordar els que ja no estan entre nosaltres”. La delegada ha recordat que el depòsit de cendres estava “pràcticament ple”, la qual cosa ha fet necessària la construcció d’un segon que puga acollir més cendres de difunts.

Les obres van començar el passat mes de març en la secció 20a del Cementeri General, i l’execució ha suposat una inversió de 60.000 euros. S’ha realitzat un depòsit de formigó armat amb espai per a 2.000 urnes cineràries, sobre el qual, en la superfície de la parcel·la, s’ha habilitat una àrea ornamental amb una bústia a la part central per a la introducció de les urnes cineràries. La zona queda accessible per mitjà de dos camins des de les voreres. Durant l’actuació, s’ha aprofitat per a remodelar el sistema de reg existent.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.