BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

El cementeri general comptarà amb 160 nínxols més per depositar les cendres dels difunts

cementerio-cabanyal-todos-los-santos-2L’Ajuntament de València ha iniciat les obres per a la construcció de 160 nous nínxols columbaris en el Cementeri General on depositar les urnes amb les cendres que s’entreguen a les famílies després de les cremacions. Està previst que els treballs finalitzen en el termini d’un mes.

La Regidoria de Cementeris ha destinat un pressupost de 48.399,38 euros per a la realització d’estos treballs amb els quals s’ampliarà el servici de nínxols per a guardar-ne les cendres. En concret, es faran dos blocs de 80 nínxols columbaris cadascun, a una cara, i adossats a dos blocs de nínxols senzills a dos cares.

Esta inversió se suma a la de 415.000 euros en els dos exercicis previs, quan per part del consistori s’han realitzat diverses intervencions de condicionament i de creació de noves infraestructures.

 

La regidora de Cementeris, Pilar Soriano, ha destacat «el treball permanent que des del Servici de Cementeris es duu a terme perquè els cementeris de la ciutat oferisquen el millor servici». L’edila ha recordat intervencions com ara la construcció de nínxols o el condicionament de la zona de fosses en el Cementeri del Cabanyal o la construcció d’un segon depòsit de cendres funeràries en el Cementeri General, on també s’ha creat en este mandat un riu sec on poden ser depositades les cendres i, fins i tot, les urnes biodegradables.

 

Els nous columbaris del Cementeri General estan formada per una estructura de pisa massissa sobre la qual es col·loquen els elements prefabricats que conformen els nínxols, i d’una coberta plana invertida amb capa de protecció de grava. També es pavimentarà amb llamborda un tram de vorera i es faran actuacions de jardineria i mobiliari urbà en l’entorn dels nínxols.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.