banner_990x90_EFE (1)

El Centre de Coordinació d’Emergències incrementa el nombre d’operadors del 112CV amb motiu de la festivitat de Tots Sants

El Centre de Coordinació d’Emergències reforça a partir de hui, divendres 30 d’octubre, el servici 112 Comunitat Valenciana per a oferir un servici més ampli durant la Festivitat de Tots Sants. En concret, el divendres i el dissabte, tres operadors més se sumaran als 38 i 39 habituals de la sala d’atenció a les cridades del 112 en un dia normal. També els coordinadors seran un més dels que hi ha habitualment. El diumenge el nombre d’operadors passarà de 35 a 37.

El director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, destaca que el nombre d’operadors, coordinadors i supervisors del 112CV s’adapta en cada torn a les necessitats del servici. “Este cap de setmana en què molts valencians viatgen per a celebrar la festivitat de Tots Sants amb els seus familiars es reforça un 7% l’atenció de les cridades per a poder atendre-les més ràpid i eficaçment”, afirma. A més, com explica, en un moment donat el servici pot ampliar-se de forma immediata si la situació ho exigira per algun incident.

José María Ángel destaca la professionalitat del servici del 112 Comunitat Valenciana que treballa les 24 hores, els 365 dies de l’any. I demana als ciutadans precaució en les carreteres al mateix temps que recorda que davant de qualsevol emergència que es telefone al 1·1·2 i es mantinga la calma per a proporcionar les dades de la manera més clara i objectiva possible.

Com cridar al 112

La informació que s’ha de proporcionar al 1·1·2 variarà segons el tipus d’incidència. Primer aclarir el tipus d’accident i lloc exacte (en el mar, coordenades geogràfiques i referències terrestres). S’ha de procurar proporcionar el màxim de dades que es disposen: nombre de persones involucrades en l’accident i el seu estat (conscient, fractures, hemorràgies…); Dades personals de les mateixes; forma d’accés al lloc de l’accident, condicions meteorològiques i facilitar el telèfon i esperar als servicis d’urgències per a guiar-los al lloc de l’accident.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.