El Centre de Gestió de Trànsit ha elaborat un dispositiu amb motiu de la Batalla de Flors

València Noticies | Redacció.- Diumenge que ve, 31 de juliol, tindrà lloc la Batalla de Flors, acte amb el qual culmina la Gran Fira de València. La ciutat es prepara per a acollir esta desfilada tan especial, i des del Centre de Gestió de Trànsit s’ha preparat un dispositiu amb desviaments del trànsit.

De fet, des del Centre de Gestió de Trànsit de l’Ajuntament de València s’ha informat la ciutadania perquè a l’hora de desplaçar-se tinga en compte les alteracions que la celebració de la Batalla de Flors generarà en el trànsit.

Corte del tráfico por la Batalla de Flores.
image-409288

Les mesures comencen hui divendres amb el tall al trànsit del passeig de l’Albereda, des del pla del Real fins al carrer de Muñoz Seca, exceptuant la via de servici i la circulació pels ponts transversals.

Demà dissabte, el tall s’ampliarà fins al pont d’Aragó, mentre que el diumenge 31 es farà el tall total, incloent-hi la circulació pel pont de les Flors, a partir de les 16:00 hores, i del pont de l’Exposició a partir de les 18.00 hores.

Des del Centre de Gestió de Trànsit es recorda també que el diumenge, atés que es tracta de l’últim del mes, la plaça de l’Ajuntament es tancarà al pas de vehicles, i es deixarà per a ús dels vianants, entre les 9.00 i les 20.00 hores, aproximadament.

Esta nit, Correfoc

D’altra banda, es recorda també a la ciutadania que hui, divendres 29 de juliol, i amb motiu del Correfoc, es tallarà la circulació del carrer de Russafa, des de la Gran Via del Marquès del Túria, a partir de les 21.00 hores, i el carrer de Colón, a partir de les 22.30 hores de la nit.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.