El centre de gestió de trànsit ha preparat un dispositiu especial per als dies 9, 10 i 11 de març

 

 El Centre de Gestió de Trànsit ha preparat un dispositiu especial amb motiu de la programació fallera per al cap de setmana que tindrà incidències sobre el trànsit de persones i vehicles. Tindrán lloc diferents actes com la inauguració de l’enllumenat de la Falla Sueca, les diferents mascletaes, la concentració de cotxes de l’antigor en la plaça de l’Ajuntament i la I Volta a Peu Runners Ciutat de València.

 0308 Cavalcada del Patrimoni 2018 0308 Cortes_mascletà_Fallas_2018 0308 I VOLTA A PEU RUNNERS CIUTAT DE VALÈNCIA

Dins de la programació de les Falles 2018, divendres 9 de març a les 20:00 hores està previst que s’inaugure l’enllumenat de la Falla Sueca i a les 21:00 hores el de la Falla Cuba. A partir de les 18:00 hores de la vesprada començaran les restriccions i la vigilància sobre el trànsit per l’aglomeració de persones.

 

El mateix divendres, de 10:00 hores a 12:00 hores, té lloc la tradicional Ronda Fallera de Cotxes de l’Antigor on es concentren els vehicles antics en la plaça de l’Ajuntament, entre els carrers de la Sang i Periodista Azzati, per accedir després a l’eixida de València per la CV-500 passant pel carrer d’Alacant, avinguda d’Ausiàs March, Antonio Ferrandis i l’avinguda del Professor López Piñero amb l’enllaç CV-500 direcció El Saler.

 

Pel que fa al dissabte 10, tindràn lloc els talls habituals per la mascletà, de 12:00 hores a 14:30 hores i l’acte de Plantà de la Falla de l’Ajuntament a les 17:00 hores, implicarà el tall al trànsit entre el carrer de la Sang i Periodista Azzati a partir de les 16:00 hores, que podria allargar-se segons la quantitat de gent. Finalment, tindrà lloc la mascletà nocturna a les 00:00 hores a la plaça de l’Ajuntament que suposaran talls al trànsit per albergar-la dos hores abans, i que es podria solapar amb el tancament de la vesprada.

 

Per a diumenge 11 de març, està prevista la I Volta a Peu Runners Ciutat de València a les 09:00 horas, primera prova esportiva que es desenvolupa per asfalt i per l’arena de la platja amb uns 5.570 metres de longitud. El recorregut de la volta, de 09:00 hores a 10:20 hores, i les proves infantils, de 10:20 hores a 11:30 hores, és: carrer de J. J. Dómine, on el muntatge de l’eixida té lloc de 06:00 hores a 08:30 hores, plaça de l’Armada Espanyola, carrer del Doctor Marcos Sopena, Eugènia Vinyes, carrer de Pavia i Passeig Marítim direcció Alboraia.

 

 

La Cavalcada del Patrimoni, organitzada per la Regidoria de Cultura Festiva, tindrà lloc a les 18:00 hores del diumenge i farà el següent itinerari: eixida de la Plaça del Mercat Central (davant de la Llotja), avinguda de Maria Cristina, plaça de l’Ajuntament de València i Marquès de Sotelo, amb final a l’altura de l’Institut Lluís Vives sobre les 21:00 hores.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.