El centre de majors de Benimaclet inicia hui una sessió de revisió precoç del càncer de pell i hipertensió ocular

Valencia Noticias | Redacción.- La Regidoria de Sanitat ha organitzat una sessió de detecció precoç de malalties entre la població de més edat, dirigida a obtindre diagnòstics en fases inicials que afavorisquen un desenvolupament de les malalties més favorable.

La participación es libre y gratuita para las personas mayores de 60 años de Valencia.
image-307732

La jornada estarà dedicada a la detecció precoç del càncer de pell i la hipertensió ocular, i es desplegarà durant el dia de hui, dilluns 25 de gener, al Centre Municipal d’Activitats per a Persones Majors de Benimaclet. La iniciativa ha sigut impulsada des de la Secció de Promoció de la Salut de la Delegació de Sanitat de l’Ajuntament.

La participació és lliure i gratuïta per a les persones majors de 60 anys de València. La regidora de Sanitat, Maite Girau, ha destacat la importància de les iniciatives de revisió i anàlisi de la salut de manera quotidiana i periòdica, com a element principal per a garantir una bona qualitat de vida per a les persones, així com una gestió més eficaç i responsable dels serveis públics. La delegada ha subratllat, a més, la responsabilitat de les administracions en impulsar este tipus d’accions cap a la ciutadania.

Més informació:

http://www.valencia.es/ayuntamiento/agenda_accesible.nsf/Agenda/67937EF41A38A473C1257AC20030F29F?OpenDocument&bdOrigen=ayuntamiento%2Falqueriasolache.nsf&idapoyo=&lang=1

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.