banner_990x90_EFE (1)

El Circuit convoca les beques València Terra i Mar Bressol de Campions

Presentación Cuna de Campeones foto_Abulaila (6)_0
image-280278
Les ajudes de la Diputació serviran per a recolzar als millors pilots valencians de cada categoria des del mundial fins a la base del motociclisme

La Diputació de València i el Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo col·laboren en matèria de promoció esportiva

El Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo i la Diputació provincial de València han convocat les beques València Terra i Mar Bressol de Campions, que serviran de suport als pilots valencians des del Campionat del Món fins a les categories de formació.

L’objecte de les beques, tal com indiquen les bases que ja han sigut publicades, és donar suport a través de l’estructura Bressol de Campions, als millors pilots de velocitat de les comarques valencianes que competeixen en els campionats del Món, Europa, Espanya i Campionat d’Espanya de Mini Velocitat, així com en qualsevol altre campionat d’àmbit regional de la Comunitat Valenciana, sempre que compte amb una graella mínima de 12 pilots.

Entre els requisits per a participar en el programa de beques s’inclou la presentació d’un palmarès reconegut per les federacions i un programa esportiu per a la temporada 2016. Els aspirants han d’aportar la documentació abans de finals de gener en el Circuit. Una comissió tècnica formada per membres de la Federació Valenciana de Motociclisme, la Diputació de València, la Direcció general de l’Esport i el Circuit, decidirà l’aprovació de les propostes rebudes.

 

 

Els pilots que reben la concessió d’alguna de les beques València Terra i Mar Bressol de Campions hauran de, entre altres obligacions, portar la imatge de la marca València Terra i Mar, participar en les activitats proposades pel Bressol de Campions i la Diputació de València i adherir-se a un compromís amb el joc net i comportament ètic en l’esport.

 

 

Suport de la Diputació de València

 

 

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, la diputada de Joventut i Esports, Isabel García, i el director del Circuit Ricardo Tormo, Gonzalo Gobert, van presentar el passat mes aquestes ajudes amb les quals “lluitem per desenvolupar els valors d’esforç, disciplina i treball en equip”, va afirmar el president.

 

Al seu torn, la responsable d’Esports va destacar que “la nova Diputació està al costat de les persones i dels joves, perquè ells són el nostre futur. En aquest cas, el Bressol de Campions és la millor pedrera de pilots del motociclisme, i ara, amb unes bases clares i determinades, la marca València Terra i Mar patrocinarà als pilots, que rebran suport en funció de les seues qualitats i la repercussió dels certàmens en els quals competeixen”

 

El nombre d’ajudes ascendeix a 40 i es repartiran entre els pilots de primera, segona, tercera i quarta categoria, corresponents a les competicions d’Elit Mundial, Mundial Juvenil i Campionat d’Europa, Campionats d’Espanya i Bressol de Campions-Copa Espanya de Mini Velocitat.

– See more at: http://portal.dival.es/sala-prensa/content/el-circuit-convoca-les-beques-valencia-terra-i-mar-bressol-de-campions#sthash.AvvndQsE.dpuf
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.