El Circuit de Carreres Populars de la Diputació reapareix aquest cap de setmana en la Hoya de Buñol

València Notícies | Redacció.– Buñol reprèn el circuit de Carreres de la Diputació de València amb la Carrera de la Tomatina de Bunyol, que per segon any consecutiu repeteix en el calendari degà de l’atletisme popular espanyol.

La Carrera, que se celebra avui dissabte a partir de les 19:00 hores i consta d’una distància de 10.000 m, serà l’última cita de l’estiu per als participants en el Circuit de la Diputació, i de nou, reunirà als més destacats atletes del panorama Valencià.

Algunos corredores de la anterior carrera de la Diputación.

Un total de 585 participants han confirmat la seua inscripció en l’esdeveniment. El 82% són atletes inscrits en el Circuit de la Dipu, un dels percentatges més alts de tot el calendari. A més augmenta la participació femenina amb 24% sobre el cens total dels participants.

L’alta participació d’atletes es deu sens dubte al fet que molts participants volen assegurar les vuit carreres completades anteriorment, la qual cosa els garanteix finalitzar el circuit. També carreres com la de Bunyol, són ideals per a llimar punts pel que fa als rivals més directes en les diferents classificacions. A hores d’ara del calendari ja estan bastant perfilades les candidatures al triomf per a les diferents categories.

El mateix ocorre amb la classificació absoluta on els dos atletes del Gaes Runing Team: Hassane Aouchar i Ouais Zitane es van a disputar el triomf absolut. En categoria femenina Fatima Ayachi té practicamente subjecte amb les dues mans el triomf absolut mentre que Patricipa Montalvo i Mª José Cano pugnen per la segona posició.

Pel que fa als clubs, sembla difícil que se li escape el triomf al Orero Paterna Runners, el club amb major presència d’atletes per davant dels habituals Never Stop Running i Colla de Córrer el Parotet.

Buñol organitza aquesta prova des de fa 22 edicions i els participants es van a trobar un recorregut típic d’aquesta comarca d’interior. Contínues pujades i baixades protagonitzen el recorregut, un passeig al voltant de la localitat amb impressionants vistes del Castillo i la naturalesa de la comarca.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.