BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

El Circuit posarà a la venda les últimes entrades del Gran Premi la setmana que ve

descarga (1)El Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo posarà a la venda la setmana que ve les últimes entrades per a assistir al Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana que se celebrarà a Cheste del 6 al 8 de novembre.

Després d’esgotar totes les localitats que s’estaven venent des de l’edició 2014 del Gran Premi, el Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo ha habilitat dues noves àrees perquè els aficionats que s’han quedat sense entrada tinguen l’oportunitat d’adquirir les últimes entrades.

En la recta de meta del Circuit es construirà una nova grada, denominada “tribuna de recta”, amb capacitat per a uns 600 aficionats que podran veure en primer pla la frenada de final de recta i tota la zona nord del traçat valencià. El preu d’aquestes entrades numerades és de 150 euros per als tres dies. Els aficionats que compren aquestes entrades hauran d’aparcar en l’aparcament general.

El Circuit habilitarà, així mateix, noves localitats en la tribuna blanca, amb un preu de 45 euros. Des de la tribuna blanca, els aficionats podran veure la gran final de MotoGP amb l’última revolta del traçat en primer terme.

Per a habilitar aquestes noves mil entrades en la tribuna blanca, el Circuit ha construït una grada junt amb l’edifici del restaurant que servirà com a grada per al pàdoc. D’aquesta manera s’ha pogut desbloquejar l’espai en la tribuna blanca, que servia per a aquest propòsit en anys anteriors.

Les entrades eixiran a la venda el dimecres 14 d’octubre a les 10.00 h de manera simultània en els distints canals oficials del Circuit, la pàgina web oficial www.circuitvalencia.com, El Corte Inglés, Carrefour, Ticketmaster i Instant Tocket.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.