El Club Pilotari Castelló celebra el seu 30é aniversari

La presidenta del Club i el Regidor en la presentació del 9 d'octubreEl regidor Enric Porcar va ser informat dels actes del Club

Amb el lema ’30 anys amb la pilota al cor’ la presidenta del Club Pilotari Castelló Noemí Torrijos li va presentar ahir al regidor Enric Porcar els actes que el Club està preparant amb motiu de la celebració del seu aniversari. La presidenta va llançar un missatge a la ciutadania per tal que participe en ells.

El Club començarà per la ja tradicional jornada del 9 d’octubre amb partides de raspall al carrer gracià a càrrec de l’escola de xiquets i xiquetes del club, però també obert al públic infantil de Castelló. Seguidament tindrà un parell d’esdeveniments emmarcats dins dels actes previs a un congrés de pilota, concretament es farà la presentació del llibre il·lustrat de Paco Cabanes el Genovés el dia 11 d’octubre a la Casa la Cultura, amb la presència del mític jugador i, més endavant, el dia 21 d’octubre portarà la pilota al cor de la ciutat, a la Plaça Major, amb un taller, amb partides de raspall i a continuació la realització de l’obra de teatre ‘Una pilota al cor’ de la Companyia Larvarium Teatre.

Ja en el mes de novembre, el Club té previst fer un sopar de gala a L’Hotel Jaume I, on s’atorgaran alguns guardons i reconeixements a persones vinculades al Club.

Al desembre serà el torn dels més menuts amb la Trobada d’escoles de pilota al carrer Gràcia i adjacents.

També s’estan preparant dues exposicions. L’escultor Jere, amb una mostra de les seues escultures de pilotaris i, en febrer, al Menador l’exposició Faixa Roja/Faixa Blava.

El plat fort vindrà en la partida de festes de La Magdalena que comptarà amb una actuació musical de renom i una partida de primer nivell.

Com a cloenda, durant aquests mesos, el Club treballarà en l’edició d’una revista amb diferents articles que ens aproparan la pilota valenciana a Castelló.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.