El Consell Escolar Valencià recomana a Educació que mantinga les proves extraordinàries al mes de juny durant el curs 2015-2016

El Consell Escolar de la Comunitat Valenciana ha acordat recomanar a la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport que les proves extraordinàries de Secundària es mantinguen al mes de juny durant el curs 2015-2016, tal i com estan programades actualment. Es tracta d’una recomanació provisional fins que el màxim òrgan consultiu i de participació de l’ensenyament valencià puga estudiar la qüestió en profunditat i emetre un dictamen definitiu.

El conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha declarat que “estima convenient la decisió del Consell Escolar Valencià, en el qual estan representats tots els col·lectius de la comunitat educativa, ja que al procés d’avaluació intervenen molts factors que han de ser analitzats de manera global i en profunditat”.

La recomanació s’ha acordat durant l’últim Ple que el Consell Escolar valencià.Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.