El Coro i l’Orquestra de Cambra Eutherpe interpreten al Palau de la Música el ‘Rèquiem’ de Mozart

El Péndulo | Redacció.- El Cor i l’Orquestra de Cambra Eutherpe, sota la batuta de Francisco Valero-Terribas interpretaran demà dissabte (a les 19:30 hores) la “Missa de Rèquiem” de Wolfgang Amadeus Mozart, una de les obres més cèlebres de la història de la música clàssica i l’última composició del geni salzburgués abans de morir, deixant-la inconclusa el 1791. Orquestra i cor estaran acompanyats per quatre destacades veus joves del panorama musical valencià,  com són la soprano Tanya Durán, la contralt Amparo Zafra, el tenor Jesús Álvarez i el baix Giorgio Celenza.

la-orquesta-de-camara-eutherpe-en-el-palau

L’Orquestra de Cambra Eutherpe és una formació de 30 músics, que combina l’experiència d’intèrprets contrastats, amb joves talents valencians. Compositors com ara Mozart, Haydn, Mendelssohn, Schubert, Dvorak, Brahms i Grieg, formen part del seu repertori que inclou des del barroc fins a la música d’avantguarda. Francisco Valero-Terribas, és deixeble d’alguns dels més insignes directors d’orquestra com ara Masur, Haitink, Zinman i López Cobos. Ha dirigit formacions com ara la Tonhalle-Orchester Zürich, Danish National Symphony, Festival Strings Lucerne i l’Orquestra Simfònica de RTVE, entre altres.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.