BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

El Correfira conquista el Canyamelar amb una jornada festiva dedicada a l’humor, la màgia i la música

El Péndulo | Redacció.- El Correfira, el format de la Gran Fira de València itinerant per barris i pobles de la ciutat, va arribar este divendres 8 de juliol a la Plaça de la Creu de Canyamelar, creant una jornada festiva i cultural per a tots els veïns. “La Correfira fa possible que tota València participe de la Gran Fira”, ha manifestat el regidor Pere Fuset, recordant que en l’edició de 2016 són prop de 85 les ubicacions recorregudes.

Durant tota la vesprada laPlaça del Carme del Canyamelar fou un nucli de cultura pel qual van passar gèneres com el rap, la màgia, el riure i el contacontes i la música pop i el soul.

Durante toda la tarde La Plaça del Carmen del Canyamelar fue un hervidero de cultura.
image-400638

Amb la vocació de la Gran Fira de València d’arribar de nord a sud als barris i pobles de la ciutat, el Canyamelar es va transformar en escenari de la ‘Batalla de Gallos’ de Red Bull, traslladant el freestyle rap des de les 19h. La màgia de Màgic Mazo va deixar la seua empremta a partir de les 20h, amb una recuperació de la màgia familiar recreant en l’espai públic un xicotet teatre per a tots els públics. Després de la màgia, a les 21.15h, dos dels contacontes més emblemàtics iniciaren les millors històries. Van ser Carles Cano i Llorenç Giménez obrint La nit de Rialles.

El colofó ​​per a la jornada de cultura en Canyamelar va arribar amb l’actuació de Natali McPears, la música pop carregada de soul, lliscant els sons més elegants en la nit valenciana.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.