El dia 15 finalitza el termini d’inscripció en les Escoles Esperotives Municipals per al curs 2016-1017

València Notícies | Redacció.- El pròxim dia 15 finalitza el termini d’inscripció per a participar en les activitats del curs 2016-17 les Escoles Esportives Municipals. Es tracta d’una oferta dirigida a escolars de 4 a 18 anys, és a dir, tota l’etapa d’escolarització obligatòria.

Les activitats són totes de caràcter voluntari, i els seus objectius són complementaris dels de l’assignatura d’Educació Física dels col·legis. Es configuren a través d’un Itinerari Esportiu Educatiu, elaborat amb criteris de coherència amb els cicles educatius: a cada etapa o cicle educatiu –a cada edat– correspon un tipus d’activitat o Escola Esportiva en concret.

se-trata-de-una-oferta-dirigida-a-escolares-de-4-a-18-anos
image-426332
Les EEM organitzades en els centres escolars (Infantil, Primària i/o Secundària) s’ubiquen en les mateixes instal·lacions del centre escolar i també en els poliesportius municipals. Com és conegut, estan organitzades per les federacions i associacions esportives en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal, FDM.

Totes les activitats es realitzen en horari no lectiu i en dies laborables, sempre coincidint amb el calendari escolar oficial publicat per la Conselleria d’Educació, a excepció de l’inici (que sol ser a principis o mitjan mes d’octubre) i el final de l’activitat (el 31 de maig habitualment).

Poden participar-hi els centres escolars d’Infantil, Primària i Secundària Obligatòria, que han de sol·licitar-ho amb l’acord del Consell Escolar del centre o, provisionalment, per l’acord del director del centre.

Més informació: telèfon de la FEM 96 354  83 00

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.