El dijous finalitza el termini d’inscripció per a corredors en la XVI Volta a Peu al Cabanyal

València Notícies | Redacció.- Dijous que ve finalitza el termini d’inscripcions per a la penúltima carrera de l’any del Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars de València, la XVI Volta a Peu al Cabanyal “Cristo Salvador” que tindrà lloc el 5 de novembre.

La prova és la novena de les deu que recorren cada any els barris de València i, com ja ocorreguera en l’última carrera del Circuit, també admet participants  en les modalitats de marxa a peu i marxa nòrdica, per a aquells que preferisquen realitzar el recorregut d’una manera més pausada.

Les inscripcions per als corredors estaran obertes fins al dia 2 de novembre a les huit de la vesprada,  a través de la pàgina web oficial www.deportevalencia.com/carreras.  No obstant això, aquells que vullguen participar en la carrera en la modalitat de marxa a peu o marxa nòrdica també podran inscriure’s presencialment el mateix dia de la carrera, just abans que comence, entre les 7:30 i les 8:55 hores. Tant l’eixida com la meta tindran lloc en l’avinguda Tarongers.

El cost de la inscripció és de 2,55 euros per als corredors i de tan sols un euro per als marxadors, el qual va destinat íntegrament a l’Associació Valenciana de Trasplantats de Cor (AVATCOR), entitat solidària del Circuit.

Quant a l’entrega de dorsals, els interessats poden arreplegar-los en el Complex Esportiu Cultural Petxina (Passeig de la Petxina, 42), el divendres 3 de novembre entre 17:00 i les 21:00 hores, o bé, el mateix dia de la carrera en el punt d’eixida entre les 7:30 i les 8:55 hores

L’eixida de la prova es donarà a les 09:00 hores per als atletes amb dorsal preferent A, B, C i D, després serà el torn de la resta de corredors a les 09:04 hores i, finalment, els participants en la modalitat de “Marxa a Peu” o Marxa nòrdica a les 09:05 hores.

Pròxims:

Campionat d’Espanya d’Hoquei de Seleccions autonòmiques sub18. Masculí i Femení

02 nov. 2017 – 05 nov. 2017 | Tot el dia | Poliesportiu Verge del Carme Beteró

http://www.fdmvalencia.es/eventos/campionat-despanya-dhoquei-de-seleccions-autonomiques-sub18-masculi-i-femeni/

 

XVII Volta a Peu al Cabanyal “Cristo Salvador” – Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València

05 nov. 2017 | 9:00 – 11:00 | Avinguda Els Tarongers, 6 (cantó Plaça Manuel Broseta i Pont)

http://www.fdmvalencia.es/eventos/xvii-volta-a-peu-al-cabanyal-cristo-salvador-circuit-divina-pastora-de-carreres-populars-de-valencia/

 

II Marxa contra la Violència de Gènere

12 nov. 2017 | 10:00 – 13:00 | Eixida i meta en el passeig de l’Albereda, entre el Pont del Real i del Pont de l’Exposició

http://www.fdmvalencia.es/eventos/ii-marxa-contra-la-violencia-de-genere/
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.