El director general de Cooperación asiste a la entrega del cheque solidario de Escola Valenciana para ayudar a los refugiados de Siria

TRANS_Acnur_Escola_Valenciana
image-343752

El director general de Cooperació i Solidaritat, Federico Buyolo, ha assistit a l’entrega del xec solidari de la campanya d’Escola Valenciana “Un euro, llavor de solidaritat” a la representant en la Comunitat de l’Alt Comissionat de l’ONU per als Refugiats, ACNUR, Arancha García.

El centenar de centres de la Comunitat que han participat en l’octava edició d’esta campanya han recaptat més de 14.000 euros que aniran destinats a ajudes per a les persones refugiades de Síria.

Buyolo ha explicat que estan donant suport al treball que realitzen “tant Acnur com Escola Valenciana” en l’ajuda als refugiats sirians, ja que es tracta “d’una iniciativa molt interessant que posa en relleu la importància d’actuar davant d’una situació dramàtica que viuen 12 milions de persones afectades a Síria i els seus països limítrofs”.

El director general ha elogiat el treball que s’està realitzant des de les ONGs i les institucions públiques valencianes: “La ciutadania valenciana ha estat treballant des del primer moment per a ajudar al poble sirià i demostrant la seua solidaritat”.

Així mateix, Buyolo ha lamentat la recent aprovació de l’acord firmat per la Unió Europea que impedeix l’asil polític al poble sirià en el continent, ja que segons la seua opinió “va en contra dels principis fonamentals de la Unió i de l’acció humanitària”. Per això ha exigit, per una banda, als governs europeus que retiren este acord “il·legal” i, per l’altra, a l’Estat “que complisca amb els seus compromisos i obligacions”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.