El director general d’Esport, Josep Miquel Moya, participa al grup de treball per a la inclusió a través de l’esport

151110 reunión iberdrola (5)
image-258483

El director general d’Esport, Josep Miquel Moya, ha participat al grup de treball interdepartamental per tal d’afavorir la inclusió de col·lectius en risc d’exclusió social mitjançant l’esport. Així, la primera acció d’aquest grup de treball serà abordar la inclusió dels menors que es troben en risc d’exclusió social.

Segons el director general d’Esport, “el que volem és involucrar tots els sectors de l’administració per a treballar amb persones que estan en risc d’exclusió social i que poden beneficiar-se de la tasca que farem”.

A més, afegeix que “la inclusió en l’esport és un objectiu prioritari per nosaltres, ja que pot contribuir a millorar la vida de moltes persones. Parlem de col·lectius amb risc d’exclusió social, de gent gran o de promocionar la
presència de les dones al món de l’esport. El camp de treball que se’ns obri és gran i cal que coordinem els esforços de totes les conselleries implicades per avançar en aquesta direcció”.

A la constitució d’aquesta grup de treball estable han assistit el director general d’Esport, Josep Miquel Moya; el director general de l’Agència Valenciana d’Igualtat en la Diversitat, Jose de Lamo; la directora general de l’Institut Valencià de la Dona, Anais Menguzzato; el director genera de Diversitat Funcional, Antonio Raya; i el director general d’Assistència Sanitària, Rafael Sotoca.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.