El FAMM! inclourà prop de 60 actuacions repartides per tots els districtes de Castelló

El Péndulo | Redacción.- El Festival d’Animació i Música de Magdalena ‘FAMM!’ inclourà 60 actuacions en 25 punts diferents de la ciutat “amb el que les festes de la Magdalena arribarà als sis districtes de Castelló, perquè tant des del Patronat de Festes com des de la Junta de Festes compartim l’aposta d’arribar a quants més barris millor”, ha explicat la regidora de Festes de l’Ajuntament de Castelló, Sara  Usar, que ha presentat avui la programació al costat de la vicepresidenta de la Junta i responsable del FAMM!, Lidón Barberá.

Durant els cinc dies que durarà el FAMM! (que arranca el dimecres 2 de març amb la presència de bandes internacionals, el Tombacarrers i un concert), està prevista la participació de 30 artistes, companyies i col·lectius que sumaran 350 persones, segons ha explicat Barberá.

El programa del Festival d’Animació i Música de Magdalena incorpora cercaviles, desfilades, concerts, espectacles infantils, etcètera, en els quals destaca la presència de set bandes internacionals, companyies de teatre com Cia Majareta, Tomaccos, Les Polis, Tutatis, etcètera. Entre les novetats, destaca el FAMM! Fest, un esdeveniment programat el dijous una vegada finalitze el cus multicolor, sobre les 19.00, que consisteix en cinc cercaviles d’animació que partiran des de l’edifici de Correus a cinc punts diferents de la ciutat amb l’objectiu que el públic tinga un paper més actiu en aquest tipus d’espectacles.

Les cercaviles portaran l’animació, la música i la festa a les places de la Pau, Muralla Liberal, d’Espanya, Major i Sant Roque en els quals participen les companyies Ladinazo Funky Bike Band, Tchyminigagua, Picto Facto, El Carromato i Cia. Majareta.

Presentación del FAMM!
image-330006

Quant a les localitzacions, hi haurà actuacions en les places Major, Santa Clara, Mar Mediterrani, Hort Sogueros, Na Violant, Peixateria, La Pau, plaça de l’Herba, Vilanova d’Alcolea, plaça del Mar (Grau), Muralla Liberal, carrer Ximénez, parc Botànica Carmen Albert (Raval Universitari), Puerta del Sol, carrer Major, plaça Doctor Marañón, Quatre Cantons, avinguda Caputxins, templet del parc Ribalta, parc Rafalafena, avinguda Rei don Jaime als quals s’han de sumar els emplaçaments de les desfilades.

A més, la Junta de Festes ha editat 20.000 programes FAMM! perquè donat el volum d’actuacions no totes s’han pogut incloure en el llibret de festes. A més, també habilitaran un punt d’informació FAMM! el dilluns i el dimarts de Magdalena en la plaça Peixateria. El FAMM! arranca el dimecres i es perllongarà fins al diumenge.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.