El Festival de Ioga de Castelló programa prop de 60 activitats en la seua cinquena edició

Festival de yogaDiferents estils de ioga, tallers, xarrades, concerts i activitats infantils integren el certamen, que se celebra del 4 al 6 d’agost

La platja del Pinar tornarà a convertir-se en l’epicentre del ioga. La cinquena edició del Festival de Ioga Platges de Castelló se celebrarà del 4 al 6 d’agost en el camp de futbol Javier Marquina, situat en la platja del Pinar, amb una programació que pràcticament aconsegueix les 60 activitats amb diferents estils de ioga, meditació, concerts, mercat ambulant d’art, programació infantil, xarrades i dansa. El Festival de Ioga romandrà obert de 7:00 a 23:30 i l’accés serà gratuït.

Una cinquena edició que arriba amb una àmplia oferta d’horaris per a acostar diferents estils de ioga al públic que durant els dies 4, 5 i 6 d’agost s’acosten al Javier Marquina. Acroyoga, Tao Ioga, ioga integral, Kundalini Ioga, ioga per a embarassades o Hatha Ioga són algunes de les opcions que ofereix el cinquè Festival de Ioga. També està prevista una masterclass de Buddhi Ioga el dissabte 5 d’agost, a partir de les 18:00 hores.

Patricia Puerta, presidenta del Patronat Municipal de Turisme, entitat que col·labora en la celebració d’aquest festival, destaca l’aposta per “convertir la pràctica del ioga en un referent de l’oferta turística de les platges de Castelló, tant amb la celebració del Festival de Ioga com amb la programació de classes de ioga durant tota la campanya d’estiu en la platja del Pinar”.

Les instal·lacions del camp de futbol Javier Marquina es divideixen en quatre zones que alberguen les diferents activitats a més d’una zona en la platja en la qual s’ofereix ioga matinal o meditacions, entre unes altres. Així, en la zona A acull classes i concerts, com els de Sat Estimar Kaur, Adama Música, que a més del concert oferirà una sessió de relaxació amb música en directe en la platja; l’actuació de la cantautora Sara Ledesma i Juanmi o els concerts de Veus del Temps amb Shiva Tantra i de Sarva Dharma amb instruments tradicionals acústics. També hi haurà espai per a la dansa amb Sundari Devi.

Les zones B i C inclouen conferències i tallers, i també classes en el cas d’aquesta última àrea, amb xarrades com la de TupperSano, menjar saludable per a portar; la introducció al Didgeridoo, un instrument de vent ancestral utilitzat pels aborígens d’Austràlia; com desbloquejar emocions i tensions amb els bols tibetans i el massatge; exercicis per a soltar l’estrès; o el poder del riure.

Finalment, la zona D es reserva per al públic familiar amb propostes que inclouen ioga per a famílies (para totes les edats), pintacares, mindfulness infantil, taller de ioga i música infantil, pinta un conte, pintar mandales o ioga oca geganta. El cinquè Festival de Ioga Platges de Castelló complementa l’oferta de ioga amb altres activitats com tai-xi, zumba, meditació o relaxació.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.