El festival de Música Antiga i Barroca presenta al grup ‘Fretwork, ensemble de violes’

El Péndulo | Redacció.- El conjunt ‘Fretwork, ensemble de violes’ actuarà demà dimarts (a les 22:30 hores) en el Castell del Papa Lluna en el marc de la XXI edició del Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola, amb un programa que inclou l’Ària mit verschiedenen Veränderungen BWV 988 i les Variacions Goldberg de J.S. Bach.

El conjunt està format pels músics Asako Morikawa, Richard Boothby, Reiko Ichise, Emily Ashton i Sam Stadlen.

image-411953

Des de la seua presentació a Londres en 1986, l’ensemble de violes Fretwork, ha oferit concerts per tot el món, havent-se caracteritzat per unes interpretacions molt particulars de la gran música anglesa per a violes de gamba. Han explorat multitud de repertoris, tant en els seus concerts com en les seues gravacions i edicions discogràfiques, i han interpretat programes des de Taverner a Purcell. Així mateix Fretwork també és conegut com el grup pioner en interpretació de música contemporània per a violes, estrenat més d’una trentena de composicions. Dins de la nombrosa discografia editada pel segell discogràfic Virgin, han gravat obres de William Lawes, Henry Purcell, William Byrd, Matthew Locke, John Dowland i Orland Gibbons. Amb el segell harmonia Mundi USA, cal destacar l’edició de dos discos amb obres Johann Sebastian Bach (L’Art de la fuga i Alió Modo), rebent  excel·lents crítiques. Així mateix l’edició d’un altre disc amb música de William Byrd, amb la col·laboració d’Emma Kirkby també ha rebut grans elogis.

El preu de les entrades als concerts és de 12€, les entrades estan a la venda en www.entrades.com i des del 1d’agost en l’Oficina de Turisme de Peníscola (Passeig Marítim) en horari de 11 a 14 hores i de 17 a 20 hores, i els dies de concert en el Castell del Papa Lluna de 21 a 22.30 hores.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.