BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

El govern de València reformula una moció del PP i C’s sobre la unitat d’Espanya i demana al govern espanyol “diàleg”

Imatge-lAjuntament-Valencia-divendres-ARA_ARAIMA20150925_0199_57El ple de l’Ajuntament de València ha aprovat aquest divendres una moció que insta el govern espanyol “a propiciar de forma immediata el diàleg, el consens i el major acord possible entre les forces polítiques i representants de la societat per posar en marxa un procés que reformi el sistema d’organització territorial cap a un Estat que assumeixi l’existència d’una Espanya real: plurinacional, amb la seva rica diversitat cultural i lingüística”. El consistori ha aprovat així una moció presentada per l’equip de govern com a alternativa a les de PP i Ciutadans, que demanaven a l’Ajuntament advocar “per un projecte comú d’Espanya, i per la defensa de l’estat de dret i la cohesió del país”, davant el 27-S.

El tinent d’alcalde Joan Calabuig (PSPV) ha defensat que “l’únic camí per construir un futur comú és el diàleg i no l’exaltació de les diferències”, alhora que ha assegurat que en aquest diàleg “trobarem moltes més coses que ens uneixen que [no que] ens separen”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.