El govern espanyol obliga la Generalitat Valenciana a destinar el 90% del FLA a pagar el deute

La secretària autonòmica d' class=
image-330174

La secretària autonòmica d’Hisenda de la Generalitat Valenciana, Clara Ferrando, en una imatge d’arxiu . / GENERALITAT

La secretària autonòmica d’Hisenda de la Generalitat Valenciana, Clara Ferrando, ha denunciat, que dels 951,63 milions d’euros que el govern espanyol ha aprovat transferir al País Valencià a través del Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA), “el 90% aquesta quantitat anirà a fer front al descomunal d eute generat per l’anterior Consell del Partit Popular“.

En un comunicat, Clara Ferrando, qui ha lamentat que aquesta distribució “impedeix injectar diners als proveïdors, als ajuntaments i al teixit social valencià”, ha assenyalat que el ministeri d’Hisenda ha establert que el FLA del primer trimestre de l’any es distribueixi en tres trams. Un d’ells és el destinat a finançar venciments de deute per import de 849,95 milions, xifra que s uposa el 90% del total concedit. Altre corresponen a finançar la devolució de les liquidacions negatives del sistema de finançament de 2008 i 2009 per import de 22,81 milions, i el tercer, de 78,87 milions, per finançar una part del dèficit autoritzat de 2016.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.