El jazz innovador i espectacular de Naima Trio tanca la primera edición del cicle ‘Jazz a poqueta nit’

El Péndulo | Redacció.- Naima Trio (20:00 hores dimecres) és l’aposta més avantguardista del cicle “Jazz a poqueta nit” del Palau de la Música de València, que es desenvolupa a la Sala Rodrigo de l’auditori valencià.Imagen promocional de Naima.

Un trio internacional de música nova i molt especial, en constant recerca d’un repertori original i un so característic i molt propi. Esta formació elabora una simbiosi excitant entre intensitats sonores, ritmo, melodia i experimentació, que mai deixa al públic indiferent. Els seus espectacles van més enllà del fet estrictament musical, per constituir un esdeveniment únic. Es tracta de l’últim concert de la present edició del cicle “Jazz a poqueta Nit”, que ha donat l’oportunitat de tocar al Palau a artistes i grups valencians com ara Steady Jazz Trio i Jesús Santandreu, Kiko Berenguer Quartet i a Ricardo Belda i Arantxa Domínguez.

Prèviament, a les 19.00 hores a la Sala Lucrecia Bori, el director del Palau, Vicent Ros, presentarà a l’investigador i expert en jazz José Pruñosona, que parlarà sobre el seu llibre “Tercera Corriente. El nuevo jazz valenciano del siglo XXI” on explicarà com en la segona mitat del segle XX, Gunther Schuller va encunyar el terme “Third Stream” per a definir una nova estètica a mitjan camí entre el jazz i la música clàssica contemporània, i com el jazz valencià està prenent un nou rumb, que reivindica un nou estatus al mateix nivell que la música clàssica de concert.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.