El jove organista Daniel Rubio proposa un viatge des del barroc alemany fins al romanticisme francés

El Péndulo | Redacció.- El jove organista valencià Daniel Rubio tocarà demà dissabte (a les 11:30 hores) el Gran Orgue Grenzig que presidix la Sala Iturbi, dins del cicle de cambra “Joves Músics”. Interpretarà un programa d’enorme dificultat en què proposa un viatge des del barroc alemany fins al romanticisme francés.

D’esta manera, el públic podrà escoltar la “Toccata II” de Johann J. Froberger, la “Ciaccona en mi menor” i el “Preludi en sol menor” de Dietrich Buxtehude, els Concerts en re menor i en la menor de Johann Sebastian Bach, i la “Suite gothique” de Leon Boëllmann.

el-organo-del-palau-de-la-musica

Daniel Rubio ha oferit nombrosos recitals de piano, principalment a València i Salamanca. És membre de la Orquesta Barroca del Conservatorio Superior de Castilla y León. Col·labora freqüentment com a organista amb el cor de cambra Studium Vocale de València, i ha participat en diferents cicles d’orgue històric, com el de la província d’Albacete o el de Lerma.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.