El llegendari saxofonista Charles Lloyd tanca el XX Festival de Jazz al Palau de la Música

El Péndulo | Redacció.- Conclou demà dissabte el XX Festival de Jazz del Palau de la Música, amb la presència com a cap de cartell de la gran estrella del jazz Charles Lloyd (22:00 hores). Amb més de 50 anys de carrera, este llegendari saxofonista continua sent una icona del jazz i un dels músics més respectats i reverenciats de la història d’este gènere. Per això, cada nou projecte seu és acollit amb autèntica devoció. Prolífic i actiu, ha sabut envoltar-se de nous i grans valors del jazz per als seus projectes. Estarà acompanyat a  la Sala Iturbi per músics d’excepció, com el pianista Jason Moran, el contrabaixista Reuben Rogers o el bateria Eric Harland. El mateix quartet del reeixit i magnífic treball “Rabo de Nube”, que va arribar als primers llocs en tots els rànquings internacionals el 2009.

Charles Lloyd.
image-404024

Demà també finalitza l’exitós cicle “Jazz als Barris”, amb l’actuació a les 12:30 hores de Víctor Jiménez amb Friends al Mercat de Mossén Sorell. Es tracta del primer projecte personal, d’un dels joves més talentosos de l’escena del jazz nacional, un treball original i de fusió, líric i de sonoritat elèctrica. I a les 18:30 hores, el públic podrà assistir a una nova cita de la proposta educativa per als més joves “Jazzejant amb Xiquets”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.