BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

El nucli històric de Patraix ja disposa de dos nous carrers per als vianants

València Notícies | Redacció.- El regidor de Desenvolupament Urbà i responsable de les obres d’urbanització, Vicent Sarrià, ha visitat hui junt amb els tècnics del Servici d’Obres d’Urbanització, les obres d’urbanització en el barri que acaben de finalitzar. S’ha intervingut en quatre carrers, amb un pressupost total de 282.071 euros. Els treballs han durat 4 mesos.

S’han millorat voreres i renovat el paviment en els carrers del Assagador de les Monges i Humanista Mariner, i s’han convertit en zona de vianants dos carrers d’accés al nucli històric de Patraix (Convent de Jesús i Beat Nicolau Factor), recuperant així espai públic per a la mobilitat dels vianants en un entorn protegit.

el-concejal-de-desarrollo-urbano-vicent-sarria-visita-las-obras-de-urbanizacion

“Estes obres posen en valor el nucli històric de Patraix”, ha assenyalat Sarrià, “i s’estan redactant dos nous projectes per a este espai emblemàtic del barri, que permetran obrir l’embús urbanístic dels carrers de Salabert, que serà per als vianants, i Venerable Agnés.

Els projectes que ara s’han dut a terme han suposat la renovació d’embornals, asfaltat i voreres, amb la col·locació de 6 nous arbres i 3 fanals.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.