BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

El Pacte Local per l’Ocupació aplaudeix la injecció de 300.000 euros després de tres anys sense pressupost

La regidora Patricia Puerta vol involucrar a les entitats representades “en el disseny del pla estratègic municipal d’ocupació”

La recentment constituïda comissió permanent de direcció del Pacte Local per l’Ocupació ha felicitat a la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, i al Govern municipal per la injecció de 300.000 euros en el pressupost de 2016 després d’encadenar tres anys (2013, 2014 i 2015) sense partida. La regidora ha subratllat que aquesta inversió reflecteix “l’aposta per l’ocupació i per l’impuls a polítiques que ajuden a generar oportunitats laborals per als castellonencs”.

150720 constitución consorcio pacto local empleo (3)
image-290500

La comissió permanent d’adreça, l’òrgan més tècnic del Pacte Local per l’Ocupació, està representada per les entitats que integren el consorci, com els sindicats CC.OO. I UGT, i les patronals CEC i Cepyme i està presidida per l’edil Patricia Puerta. Els integrants de la comissió han agraït “la implicació i l’aposta de l’Ajuntament de Castelló per l’ocupació”. La reunió constitutiva de la comissió permanent d’adreça, celebrada la passada setmana, ha fixat la periodicitat de les reunions, que tindran caràcter trimestral encara que, ara en l’arrencada, es convocaran de manera mensual. La pròxima cita s’ha programat ja per al mes de febrer.

La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica ha explicat que la voluntat de l’Ajuntament de Castelló és “involucrar a tots els col·lectius representats en el Pacte Local per l’Ocupació en el disseny d’un pla estratègic municipal d’ocupació, perquè cada entitat puga aportar idees, propostes, actuacions i línies de treball que ajuden a impulsar les oportunitats laborals en la nostra ciutat”.

La comissió permanent d’adreça és l’òrgan encarregat d’avaluar i elaborar les propostes que, posteriorment, haurà d’elevar al consell rector del consorci per a la seua aprovació. Aquest impuls al Pacte Local per l’Ocupació i a altres polítiques municipals de creació d’ocupació es concreten en el pressupost de l’Ajuntament de Castelló per a 2016, que contempla 2,1 milions d’euros en aquest àmbit, la qual cosa suposa un 105 % més del pressupostat en 2015.Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.