El Palau acull dos concerts molt especials

Este mes de novembre el Palau acull dos concerts molt especials que volem destacar. En primer lloc “Casual concert & lounge” que es realitzarà el divendres 18 de novembre a les 20.30 a la sala Iturbi. En ell l’Orquestra de València oferirà un concert dirigit a un públic adult jove amb obres populars de música clàssica. Quan acabe el concert, amb la mateixa entrada s’accedirà a l’actuació en el hall dels tarongers d’IMGL (Dj Live Set). La segona cita es realitzarà el dissabte 26 de novembre a les 19.30 i en ella es puja a l’escenari de la Iturbi, James Rhodes, autor del llibre “Instrumental. Memòries de música, medicina i bogeria”. A més de tocar i contextualitzar les obres que interpreta, el pianista britànic també conta sobre l’escenari la història de la seua vida.

 

 

 

PALAU DE LA MÚSICA
imagen8690g
L’ORQUESTRA DE VALÈNCIA OFERIX “CASUAL CONCERT & LOUNGE”

Transmetre la música clàssica a generacions més jóvens en un format més atractiu i flexible, sense perdre ni una miqueta d’excel·lència i qualitat artística: eixe és l’objectiu de “Casual concert & lounge”, un format nou que l’Orquestra de València presenta per a donar a conéixer la música clàssica a un públic adult jove, que no sol tindre el Palau com a referència d’oci. Amb una hora de duració, l’Orquestra tocarà peces molt populars com el Bolero de Ravel, la “Rapshody in blue” o l’Adagio for Strings de Samuel Barber, entre altres peces, sota la direcció musical de Josep Vicent i una presentació en directe. Quan acabe el concert, amb la mateixa entrada (10 €) s’accedirà a l’actuació en el hall dels tarongers de IMGL (Dj Live Set).

Transmitir la música clásica a generaciones más jóvenes en un formato más atractivo y flexible, sin perder ni un ápice de excelencia y calidad artística: ése es el objetivo de los Casual concert & lounge, un  formato nuevo que la Orquesta de Valencia pone en marcha para dar a conocer la música clásica a un público adulto joven, que no suele tener el Palau como referencia de ocio. La Orquesta tocará obras muy populares como el Bolero de Ravel, la “Rapshody in blue”  o el Adagio for Strings de Samuel Barber, entre otras, bajo la dirección musical de Josep Vicent  y una presentación en directo.  Cuando acabe el concierto, con la misma entrada se accederá a la actuación en el hall de los naranjos de IMGL (Dj Live Set).


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JAMES RHODES RECITA LA SEUA VIDA AL ESCENARI DE LA SALA ITURBI
En els seus concerts parla de les peces que interpreta, conta per què les ha triat, quina importància tenen per a ell i en quin context es van compondre. Així explica James Rhodes com són els seus recitals en el pròleg del seu llibre “Instrumental. Memòries de música, medicina i bogeria”, amb què ha obtingut un enorme  èxit en tot el món. Un d’eixos recitals arriba a l’escenari de la sala iturbi el pròxim 26 de novembre a les 19.30.  A més de tocar i contextualitzar les obres que interpreta, el pianista britànic també conta sobre l’escenari, entre peces de Bach, Chopin, Rachmaninov, Schubert o Beethoven, la història de la seua vida i com la música li ha ajudat a superar els nombrosos obstacles que s’ha anat trobant pel camí.

En sus conciertos habla de las piezas que interpreta, cuenta por qué las ha elegido, qué importancia tienen para él y en qué contexto se compusieron. Así explica James Rhodes como son sus recitales en el prólogo de su libro “Instrumental. Memorias de música, medicina y locura, con el que ha obtenido un enorme éxito en todo el mundo. Uno de esos recitales llega al escenario de la sala iturbi el próximo 26 de noviembre a las 19.30.  Además de tocar y contextualizar las obras que interpreta, el pianista británico también cuenta sobre el escenario, entre piezas de Bach, Chopin, Rachmaninov, Schubert o Beethoven, la historia de su vida y como la música le ha ayudado a superar los numerosos obstáculos que se ha ido encontrando por el camino.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.