El Palau de la Música licita les obres de reforma del seu sistema de climatització

El Péndulo | Redacció.- El Palau de la Música de València ha tret a licitació el contracte d’obres de reforma del seu sistema de climatització, amb un pressupost base d’1.412.454 €, incloent-hi l’IVA. Es tracta d’una acció de millora de l’edifici, que com ha explicat la presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, “és absolutament necessària, i havíem d’abordar amb absoluta urgència”.hall-tarongers-arxiu-palau-de-la-musica

Tal com ha explicat Tello, “el sistema d’aire condicionat està molt deteriorat i en algunes zones trencat, i estem fent autèntiques meravelles perquè la ciutadania no haja de patir les temperatures estacionals”. A més, amb esta acció s’aconseguix la modernització de les instal·lacions existents, “tenint com a objectiu final aconseguir tant el grau òptim i desitjable de condicionament tèrmic de l’edifici, com una major eficiència energètica”, ha afegit la regidora.

 Es tracta d’un procediment de licitació obert, l’oferta de la qual es presenta a la baixa i que finalitza el proper 5 de desembre, en relació amb treballs d’instal·lació de calefacció, ventilació i aire condicionat per a diferents zones de l’edifici. Entre els requisits demanats figuren, entre altres, la possessió de les certificacions d’ISO de Gestió de la Qualitat, Sistema de Gestió Ambiental i Sistema de Gestió de Seguretat i Salut Laboral.

Quan va ser inaugurat el Palau en 1987, l’edifici va ser dotat d’un sistema de climatització que està obsolet i molt deteriorat. Esta reforma sobre la central de producció del sistema de climatització, permetrà aconseguir el nivell de producció climàtica, necessari per a dotar l’edifici d’una situació de confort tèrmic adequat.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.