El Palau de la Música presenta la nova pàgina web i l’obertura de més canals en les xarxes socials

0307 Web i xarxes Palau MúsicaS’incorpora una visita virtual al Palau, que també es pot visualitzar en format 360º

La presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, acompanyada pel director del Palau, Vicent Ros, ha presentat als mitjans de comunicació la nova pàgina web de l’auditori valencià i l’obertura de més canals en les xarxes socials. Tello ha manifestat que “hui fem un pas endavant en la dinamització del Palau de la Música i en la seua manera de comunicar-se, ja que disposem de més xarxes socials i d’una nova pàgina web, radicalment diferent de la que hi havia, fàcil d’accedir al contingut, interactiva amb el públic —abonats i amics del Palau— i amb tots els servicis integrats”.  

 

En la pàgina web del Palau destaca una presentació de benvinguda realitzada amb drons que mostra un recorregut pels principals espais del Palau de la Música. En este sentit, la presidenta ha recalcat que “una de les coses noves a la web i que la fa completament puntera és que incorpora una visita virtual del Palau, que permetrà que qualsevol persona visite el nostre auditori des de la distància, amb la fidelitat com si estiguera allí mateix”.

 

Així, accedint al menú principal, concretament a l’apartat ‘Palau’ i posteriorment a ‘Visita Virtual’, es pot descarregar una aplicació tant per a Android com per a IOS i visitar el Palau amb ulleres de realitat virtual. També es pot visualitzar en format 360º clicant en el botó ‘Gaudix’ de la Visita Virtual.

 

A més, a banda del Facebook del Palau de la Música i de l’Orquestra de València, s’han obert més canals en les xarxes socials que abans no hi havia i que també interactuen amb la pàgina web. Totes les xarxes del Palau de la Música estan en procés d’adaptació al Manual d’Ús i Gestió de Xarxes Socials Corporatives de l’Ajuntament de València. Així, el Palau compta ara amb perfil a Twitter (@palaumusicavlc), Instagram (@palaumusicavlc) i amb un canal de Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCfJ5P5PZ7w9aqa2kU3sRsVg).

 

D’esta manera, ja està a disposició de la ciutadania la nova pàgina web del Palau de la Música (www.palauvalencia.com), gestionada per l’equip propi del Palau, amb un accés molt més directe i intuïtiu a la compra d’entrades i també amb atenció a les abonades i abonats i amigues i amics del Palau, secció de notícies, apartats exclusius de Menut Palau, Educatiu, Social, Congressos i l’arxiu amb fotos, partitures i autògrafs. També destaca un espai important de l’Orquestra de València i per primera vegada de la Banda Municipal, amb vídeos i fotos de les professores i els professors de les dos formacions. Tot això configura en la seua globalitat una pàgina web de molta utilitat a la ciutadania.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.