El Palau de la Música rep la Medalla al Mèrit en les Belles Arts de la Reial Acadèmia de Sant Carles

El Péndulo | Redacció.- El Palau de la Música rebrà la Medalla al Mèrit en les Belles Arts del 2016, que li ha sigut concedida per la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles, amb motiu del 30 aniversari de l’auditori valencià. La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello ha volgut “agrair públicament als membres de l’Acadèmia que ho han fet possible”. “Estem feliços”, ha afegit la regidora, “perquè esta medalla posa un colofó d’or al 30 aniversari del Palau que al 2017 celebrem, i reconeixements de la importància del que ens ha fet l’Acadèmia de Belles Arts Sant Carles, ens ajuden a continuar donant-ho tot, per fer del Palau de la Música un auditori de referència dins i també fora del nostre territori”.

PALAU DE LA MÚSICA VALENCIA

La Reial Acadèmia va acordar concedir al Palau de la Música este guardó en la Junta General del passat 13 de desembre “per la seua important aportació durant 30 anys com a escenari de grans intèrprets que afavorix l’aproximació a l’univers de la música a diversos sectors de la societat, i que manté un elevat nivell i una manifesta diversitat d’expressions estètiques, alhora que rep la concurrència i acceptació general de la ciutadania”.

En este sentit, el director del Palau, Vicent Ros, ha agraït la concessió de la medalla “en el meu nom, però també en el dels treballadors del Palau, que cada dia fan possible que esta casa estiga oberta a la societat valenciana, que és a qui pertany”.

La Medalla al Mèrit en les Belles Arts va ser creada l’any 1982, a favor de qualsevol entitat o personalitat valenciana altament significada en el foment de les Belles Arts, i el lliurament a l’auditori valencià es farà al llarg de l’any vinent en una cerimònia solemne.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.