El Patronat de Turisme patrocina la Jornada de Turisme i Gastronomia Ruta de l’Arròs

I jornada gastronómica del arròs en Cullera foto_Abulaila3
image-272952
La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha inaugurat aquest matí la trobada, que ofereix una fira turística, cuina en directe, ponències i degustacions gastronòmiques a Cullera

El Patronat de Turisme València, Terra i Mar patrocina la Jornada de Turisme i Gastronomia Ruta de l’Arròs, que se celebra hui diumenge 29 de novembre a Cullera per a promocionar i potenciar el cultiu de l’arròs i la gastronomia tradicional valenciana.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha inaugurat aquest matí la trobada celebrada en el parc Daniel Clar de Cullera amb el president de la Federació d’Hostaleria de València, Manuel Espinar, l’alcalde de Cullera, Jordi Major, el president de la Mancomunitat de la Ribera Baixa, Jordi Vicedo, i el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Chema Peláez. També ha assistit a la inauguració el diputat provincial Guillermo Barber.

Moncho ha destacat que «al Patronat volem promocionar la nostra tradició gastronòmica i que es convertisca en un referent de primer orde, perquè sabem que la gastronomia és un dels pilars fonamentals del turisme valencià i els turistes i visitants troben en la nostra cuina un estímul per a conéixer millor els nostres municipis».

«Per tot açò, apostem per la promoció de la nostra gastronomia i coŀlaborem amb el Club de Producte Ruta de l’Arròs Arrossejant, ja que amb el seu treball constant contribueix a posar en valor la cultura gastronòmica valenciana i revaloritzar el territori dedicat al cultiu de l’arròs» —ha afegit la diputada de Turisme.

Turisme i gastronomia

L’objectiu d’aquesta trobada, organitzada pel Club de Producte Ruta de l’Arròs Arrossejant, és donar a conéixer al públic les activitats de l’entitat.

A més, el Patronat participa en un estand de promoció turística per a mostrar els atractius dels municipis de la província.

Al llarg del dia s’han celebrat quatre demostracions de cuina en directe a càrrec dels xefs Manuel Alonso, del restaurant Casa Manolo (Daimús); Alejandro Platero, del Restaurant Maceŀlum (València); Enrique Medina, d’Apicius (València), i Jaume Galán, de Vertical (València), i s’ha oferit una ponència sobre turisme gastronòmic, un tast de vins, degustacions d’arrossos i una paella gegant.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.