El Patronat d’Esports llança una nova campanya per a les activitats de manteniment per a joves i adults

La iniciativa ofereix una quota d’inscripció de només 45,68 euros des de aquest mes fins el proper maig per incentivar la pràctica d’exercici

El Patronat d’Esports ha llançat una nova campanya per incentivar la pràctica d’exercici físic de cara als propers mesos. Es tracta de la nova quota que s’ofereix entre gener i març (tots dos inclosos) para tots aquells que volen començar a practicar esport i que no van formalitzar la seva inscripció a l’octubre, quan comença l’anualitat de les activitats de manteniment per a joves i adults.

Així, tots aquells que vulguen apuntar-se a les activitats als centres en els quals encara hi ha places poden fer-ho per 45,68 mesos en total pel que queda d’any fins a maig. Es tracta d’una rebaixa front els 65,98 euros que abonen els usuaris en la seva matrícula anual (d’octubre a maig) que dóna resposta a tots aquells i aquelles que s’animen a practicar exercici físic amb l’inici de l’any.

“La quota suposa una resposta pels quals s’animen a apuntar-se a les activitats de manteniment que ofereix el Patronat amb l’entrada del nou any. Com la quota habitual és anual, no volem que la gent es tiri enrere perquè pensa que no li compensa apuntar-se pels cinc mesos que queden; per tant, llancem aquest preu proporcional per gaudir de les activitats fins a maig”, ha explicat el regidor d’Esports, Enric Porcar.

L’oferta de gimnàstica de manteniment preveu classes durant els matins i les tardes per adaptar-se als horaris de tots els usuaris i usuàries. En horari de matins, les classes tenen lloc els dilluns, dimecres i divendres entre les 9.30 i les 11.15, aproximadament, en els pavellons de Grapa, Castalia, Ciutat de Castelló i Rafalafena. A més, també es duen a terme classes d’aeròbic al Ciutat de Castelló els dilluns i dijous de 9.30 a 10.30 hores.

A la tarda, els horaris contemplen classes des de les 18.00 hores fins a les 21.30, aproximadament, i es duen a terme en els col·legis Carles Salvador, Jaume I, Blasco Ibáñez, Isabel Ferrer, La Marina, Gaetà Huguet i Benadressa. També en els instituts Sos Baynat, Matilde Salvador, Politècnic i Vicent Castell. També es preveuen activitats en les instal·lacions Rafalafena i en la pista d’atletisme Gaetà Huguet. La majoria de classes seran els dilluns, dimecres i dijous, a excepció d’en la pista d’atletisme del Gaetà Huguet, el col·legi Benadressa i les instal·lacions Rafalafena, que tenen lloc el dimarts i el dijous.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.