El pianista i compositor Fazil Say amb la Camerata Salzburgo intepreten obres de Mozart i el mateix Say

El Péndulo | Redacción.- La Camerata Salzburg i el pianista i compositor turc Fazil Say intepretaran demà dimarts, a les 20:00 hores al Palau de la Música, un programa en què figuren dos obres de Wolfgang Amadeus Mozart i altres dos del mateix Say. Es tracta d’un concert en el qual el públic podrà escoltar el Concert núm. 12 i la Simfonia núm. 29 de Mozart i també Silk Road per a piano i la Simfonia de cambra de Say.

La Camerata Salzburg (Foto-Andreas Hechenberger).
image-318387

El compositor Aribert Reimann va dir de cert jove que havia pogut escoltar: “este xic toca com un dimoni”. Es referia a Fazil Say, fill d’Ahmet Say, gran musicòleg i escriptor turc. Des de 1987 va explorar les seues habilitats com a pianista clàssic, i des d’aleshores ha col·laborat amb les orquestres i els directors més famosos internacionals, atresorant un repertori que comprén des de Bach, els clàssics vienesos (Haydn, Mozart i Beethoven) i els compositors romàntics, fins a la música contemporània, incloent-hi les seues pròpies composicions per a piano.

Les seues gravacions amb obres de Bach, Mozart, Beethoven, Gershwin i Stravinsky van rebre els elogis de la crítica i van ser premiades, obtenint entre altres, tres premis Echo Klassik.

Els seus concerts són qualificats de distints, directes i emocionals, que arriben directament al cor.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.