El pianista valencià Rubén Talón interpreta Beethoven, Chopin i Falla al Palau de la Música

El Péndulo | Redacción.- Considerat com un dels pianistes amb major projecció internacional de la seua generació, el jove pianista valencià Rubén Talón interpretarà demà dissabte (a les 19:30 hores) a la Sala Iturbi del Palau de la Música, un recital romàntic d’enorme complexitat i virtuosisme. Es tracta del primer pianista espanyol que toca un recital en la sala gran de l’auditori valencià, fora de l’abonament o del cicle de concerts de la Societat Filharmònica de València. El públic podrà escoltar les sonates “Clar de LLuna” i “Apassionata” de Ludwig van Beethoven, les “Masurques” núm. 1 i núm. 4 i la “Balada” núm. 2 de Chopin, i adaptacions de “La Vida breve” i “Fantasía bética” de Manuel de Falla.

talon-esta-considerado-como-uno-de-los-pianistas-con-mayor-proyeccion-internacional-de-su-generacion-foto-maria-diez
image-423172

Rubén Talón va descobrir la seua passió pel piano als 12 anys, quan un amic el va deixar un piano i va tocar de sentida. Va començar la seua formació musical al Conservatori Professional de Música “José Iturbi”, i el 2006 és admés al Conservatori Superior de València i al Conservatori de Rueil-Malmaison (París). Des d’aleshores ha rebut més de deu primers premis com a solista, com ara el Vittoria Caffa Righetti, el Giulio Rospigliosi o l’Euterpe international de Bari, entre altres. En octubre del 2010 és admés en la prestigiosa Accademia Pianistica Internazionale Incontri col Maestro d’Imola (Itàlia), sent el primer espanyol acceptat en eixa institució, des de la seua creació en 1988. Ha realitzat concerts com a solista a Espanya, França, Itàlia, Anglaterra i Alemanya. Ha sigut invitat a festivals internacionals com ara el Pianale, Pirineus Clàssic, Humanitària o Músics del món.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.