El Pla Cabanyal rep prpopestes de particulars per a revitalitzar el barri

València Noticies | Redacció.- Quatre de les tretze propietats de la societat pública Pla Cabanyal-Canyamelar ja tenen propostes de particulars per a la seua rehabilitació integral, en el cas dels habitatges, i la seua edificació, en el cas d’un solar. Les diferents intervencions permetran la revitalització del barri, que també serà objecte d’obres d’urbanització i de sanejament. A més, l’alcalde de València, Joan Ribó, i la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, signaran demà un conveni de col·laboració per a gestionar les ajudes per a la rehabilitació i reedificació de propietats de particulars i la conseqüent regeneració i renovació urbana del Cabanyal-Canyamelar.

Barrio del Cabanyal.
image-384031
El regidor delegat de Desenvolupament Urbà i Habitatge, , ha informat hui dels treballs realitzats per l’actual equip de govern “per a retornar a la gent el Cabanyal”. “És un procés llarg i tortuós, amb problemes de caràcter burocràtic”, ha explicat després d’assistir a l’obertura de pliques del concurs pel qual l’esmentada societat pública ha tret a concurs, per un preu bàsic, la venda de tretze propietats.

“Esta és una de les línies en la qual estem treballant, i la ciutadania ha presentat les seues propostes i alguns han licitat per algunes propietats per damunt del seu preu d’eixida, per la qual cosa podem dir que estem en el bon camí”, ha manifestat Sarrià, qui ha recordat que, a més, “en el cas de les vivendes, els nous propietaris es comprometen a la rehabilitació integral dels immobles que, segons este compromís, es convertiran en la seua residència habitual”.

“Amb el mateix objectiu, el de rehabilitar i revitalitzar el barri, l’Ajuntament escometrà este mateix mes obres d’urbanització en el barri i després d’estiu durà a terme obres per a millorar el Sanejament Públic”, ha afegit Sarrià.

Finalment, el regidor, davant les preguntes dels periodistes sobre les ocupacions de les vivendes del Cabanyal, ha manifestat que l’equip de govern “aspira al fet que este barri recupere la vida normal de qualsevol altre barri i que, en qualsevol cas, articularà les mesures necessàries, a través de la regidoria de servicis socials, per a dialogar i mediar una eixida per a estes persones”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.