El Pla Estratègic de turisme s’obri per primera vegada a la participació de partits, sindicats i veïns

València Notícies | Redacció.- La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, i el director de la Fundació Turisme València Convention Bureau, Antoni Bernabé, han iniciat este matí la ronda de reunions amb partits polítics per a presentar-los el Pla Estratègic de Turisme 2016-2020, que compta ja amb el suport del sector. Gómez ha assenyalat la seua intenció que la participació en el Pla arribe “al conjunt de la societat”.Esta mañana se ha iniciado la ronda de reuniones. (Ayuntamiento de Valencia).

Amb este objectiu, hui mantindrà sengles reunions amb el portaveu del Grup Municipal Ciutadans, Fernando Giner, i el portaveu del Grup Municipal Popular, Eusebio Monzó, i continuarà esta setmana amb la Federació d’Associacions de Veïns de València, dijous que ve. En totes estes trobades s’analitzarà el contingut d’un pla que, ha posat l’accent, és “fruit del treball amb tot el sector per a establir els objectius i les prioritats”.

“Volem que compte amb el suport majoritari de la societat”, ha remarcat Sandra Gómez, que ha recordat que per a això els veïns i veïnes de València poden enviar suggeriments a l’adreça electrònica valencia2020@visitvalencia.com, fins que finalitze el període d’al·legacions.

Gómez ha destacat que es tracta del “primer document estratègic que presenta el Govern de la Nau”, així com que és la “primera vegada” que el pla de turisme “s’obri a la participació de partits polítics, sindicats i entitats veïnals”. “El turisme és la principal indústria de la ciutat i, per tant, ha de comptar amb la implicació de tot el sector turístic, econòmic i social per a posicionar-nos com una destinació reconeguda internacionalment per la seua qualitat”, ha subratllat.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.