El ple de Castelló debatrà quatre noves ordenances per a millorar la gestió municipal

PlenoNoves normes reguladores de guals, soroll, publicitat i Planetari

El ple municipal de Castelló abordarà en la sessió del 29 de març l’aprovació de noves normes d’àmbit local que regulen importants aspectes de la gestió municipal. La Comissió de Drets i Serveis presentarà a la Corporació l’aprovació definitiva de l’ordenança de guals; l’aprovació inicial, i exposició al públic de l’ordenança municipal del soroll; i la nova exposició pública de l’ordenança reguladora de la instal·lació d’elements de publicitat visibles des de la via pública.

En matèria fiscal, es debatrà una nova ordenança fiscal presentada por la Comissió de Govern Obert i Participació que estableix les taxes per la prestació de serveis en el Planetari. L’ordre del dia del ple inclou altres punts rellevants, com la sol·licitud de competències per a la construcció del CEIP Vicent Marçà, en el marc del pla Edificant per a la millora de centres educatius. També s’aprovarà un conveni urbanístic amb la propietat de terrenys en un sector de l’avinguda del Mar.

El Govern municipal exposarà informes econòmics i sobre el compliment dels requisits de la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració local. Així mateix, s’informarà de la memòria anual de la Comissió Especial de Suggeriments i Reclamacions, en el qual s’arrepleguen les comunicació de ciutadanes i ciutadans al Govern municipal per a plantejar algun tipus de controvèrsia en les seues relacions amb l’Administració local.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.