El Ple del Consell autoritza la supressió de dos títols de màster de la Universitat Cardenal Herrera-CEU

universidad-ceu-cardenal-herreraEl Ple del Consell ha acordat autoritzar la supressió de dos títols de màster universitaris impartits per la Universitat Cardenal Herrera-CEU.

D’aquesta manera, s’atén la sol·licitud de la mateixa universitat, amb l’acord previ del seu Consell de Govern, i es compleix el que estableix la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats, que exigeix l’autorització pertinent de la comunitat autònoma per a la impartició o supressió d’aquests ensenyaments, i el procediment establit en l’Ordre 86/2010, de 15 de novembre.

En concret, se suprimeixen el Màster de Gestió de la Seguretat de la Informació i el Màster Universitari en Assessoria Fiscal d’Empreses.

No obstant l’autorització de supressió concedida, les universitats hauran de garantir l’organització, com a mínim, de quatre convocatòries d’examen en els dos cursos acadèmics següents a la data d’extinció d’aquests ensenyaments universitaris.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.