El PP consultarà a Compromís si preveu retirar les antigues torres de vigilància de la platja o preveu integrar-les com equipaments

Torres de vigilancia en la costa (3)La instal·lació de noves estructures per als vigilants ha provocat que des de fa més de dos setmanes les antigues estiguen tombades en la sorra per desús

Borriana,  El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana preguntarà a Compromís, responsable de la cartera de Turisme, si les antigues torres de vigilància dels socorristes que romanen tombades en les platges des de fa més de quinze dies preveuen retirar-les o les van a aprofitar com a equipaments.

La consulta es formularà després de les queixes de banyistes per l’abandó d’aquestes estructures de fusta que han deixat de ser útils per als responsables del servei de socorrisme que des de fa unes setmanes disposen de noves estructures. “Creiem que si les antigues ja estan en desús constitueixen un residu més de la costa que hauria de ser retirat, llevat que des de Compromís s’haja pensat en nous usos per a les mateixes”.

Les antigues torres de fusta que utilitzaven els socorristes van ser substituïdes després del festival Arenal Sound. “Des de llavors, les estructures de fusta, que van ser desmuntades i dipositades sobre l’arena, romanen en el mateix lloc”.

Per al Partit Popular seria convenient que s’exercira una “major conservació i manteniment de la costa”. “Estem en ple agost, en el mes vacacional per antonomàsia, i aquestes situacions hauríem d’evitar-les en llaures a oferir la millor imatge de la nostra ciutat a els qui ens visiten i pot ser que tornen a fer-ho si Borriana presenta serveis i prestacions òptimes”. És per açò que “considerem que les nostres platges, que són unes de les grans fortaleses que com a ciutat atresorem, haurien de mostrar la millor de les seues imatges a l’estiu, per descomptat, que és on més visites rebem, però també durant tot l’any”.

Des del PP han oferit col·laboració, treball i esforç per a guiar a Borriana “cap a un futur que oferisca oportunitats enfront d’un govern, el que presideix el PSPV, que lamentablement ni té projecte ni model de ciutat”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.