El premi Instagramer municipal de ‘Click al Mercat’ ja ha rebut més de 1.100 imatges dels mercats municipals

València Notícies | Redacció.- Un total de 1.154 imatges provinents de les dos primeres trobades Instagramer s’han generat fins ara en el concurs “Click Al Mercat”, organitzat i promogut per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València. I encara queden per comptabilitzar les instantànies de les altres dos trobades per a aficionats, que poden presentar els seus treballs fins el 21 de febrer.

En total, en la categoria Instagramer s’han inscrit més de 200 participants, que competeixen estos dies per fer-se amb els dos premis de 500 euros, que s’emportaran les dos millors sèries fotogràfiques. Durant quatre jornades de ruta pels mercats municipals valencians, els 200 instagramers, en grups de 50 participants en cada ruta, han pogut traure diferents instantànies. Després, han publicat en el seu compte d’Instagram un màxim de 4 sèries fotogràfiques amb els hashtags del concurs.

En total, en la categoría Instagramer se han inscrito más de 200 participantes.

El certamen ja s’ha tancat i serà el dia 23 de febrer quan el jurat del concurs Instagramer es reunirà per a deliberar. Serà a partir del 24 de febrer quan es donarà a conèixer un a un a través de les xarxes socials els noms dels 10 finalistes de “Click Al Mercat” Instagramer fins el 5 de març. I el 6 de març es donaran a conèixer el nom dels guanyadors.

“Tant la participació com el nombre d’instantànies han superat totes les expectatives que haviem calculat inicialment per part de la regidoria de Comerç”, ha comentat Carlos Galiana, regidor de Comerç. Així, Galiana ha mostrat la seua satisfacció “perquè el certamen ha sigut un èxit des del primer moment”. Totes les imatges del concurs es poden consultar en la web http://comercvlc.es/clickalmercat

Apropar el públic jove als mercats municipals

Galiana ha explicat que esta és una iniciativa més que se suma totes les realitzades fins el moment -encapçalades pel Bonic/a Fest- amb l’objectiu d’obrir els mercats municipals de València a la ciutadania i, sobretot, d’aproximar-los al públic més jove de la ciutat.

 L’Ajuntament de València aposta pels mercats municipals de la ciutat amb un pla seriós per potenciar-los i rellançar-los, a diferència del que passava abans. Volem que València desenvolupe tot el seu potencial com a ciutat de caràcter mediterrani i que aprofite el seu entramat urbà per afavorir el xicotet i mitjà comerç i els mercats municipals tenen un protagonisme especial en açò. Per això formulem activitats com “Click al Mercat”, a través de la qual potenciem decididament tota la xarxa de mercats municipals mitjançant de les xarxes socials. A València tenim 16 mercats únics, distribuïts al llarg dels barris i districtes de la ciutat”, ha dit Galiana

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.