El President de les Corts rep al Comitè de Treballadors de RTVV per analitzar el procés de recuperació de la radiotelevisió pública

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut este matí al seu despatx als representants dels sindicats del Comitè de Treballadors de RTVV, per tal d’escoltar les reivindicacions del col·lectiu i analitzar el punt on es troba en l’actualitat el procés de recuperació del servei públic de radiotelevisió.

Després de la trobada, que s’ha celebrat per petició del Comitè de Treballadors, el President de les Corts ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per declarar que la reunió ha estat “molt productiva i que, a més, coincidim amb els sindicats que representen a tots els treballadors i treballadores en la necessitat de recuperar RTVV. Per això, ara que a les Corts Valencianes estem treballant en la comissió parlamentària per a posar-la en marxa, hem volgut conèixer de primera mà les reivindicacions del Comitè d’Empresa perquè la solució siga inclusiva, que compte amb totes les parts i hem marcat un full de ruta perquè des del parlament i el Consell donem solucions a una situació que hem patit i que volem solucionar i el més prompte possible”.

Segons ha reconegut el President del parlament valencià, “el més important és que des de les Corts volem posar la institució al servei de la solució, els treballadors en formen part de la solució, mai del problema, i hem de buscar una via definitiva per aconseguir eixe objectiu de tindre una RTVV pública i en funcionament. No podem posar data, és una decisió del parlament i del Consell però volem que siga el més prompte possible. Recordem que tenim un pressupost, tenim la comissió parlamentària a ple rendiment, s’ha aprovat una llei de recuperació del servei públic i per això demanem calma i tranquil·litat, perquè s’està treballant per solucionar un embolic que era molt gran. Estem en la recta final i coincidim que volem que es facen bé les coses i en eixa línia s’està treballant”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.