El pròxim dijous obriran la pràctica totalitat dels mercats municipals de la ciutat

València Notícies | Redacció.- La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València ha confirmat que el pròxim dijous obriran la pràctica totalitat dels mercats municipals de la ciutat. La noticia s’ha donat a conéixer una vegada finalitzat el termini perquè cada mercat municipal comunicara al consistori quina era la seua voluntat de cara al pròxim dijous.Los músicos callejeros se estrenan con del 'Carrer al Plat' en el Mercado de Mossén Sorell.

Així, els mercats municipals d’Algirós, Benicalap, Cabanyal, Castella, Central, Grau, Jesús, Jerusalem, Mossén Sorell, Nazaret, Rojas Clemente i Torrefiel estaran oberts per a que la ciutadania puga realitzar les seues compres de productes frescos i de proximitat el pròxim dijous dia 13. Per la seua banda, els mercats de Russafa i de Benimàmet han decidit sobiranament restar tancats i tindre este dia de descans.

D’altra banda, els mercats extraordinaris de Torrefiel i Cabanyal també obriran este dijous, tal i com es va acordar la setmana passada entre l’Associació dels Mercats Extraordinaris i la regidoria de Comerç.

Els músics de carrer s’estrenen amb “Del Carrer al Plat” al Mercat de Mossén Sorell

Per altra banda, Lio Calavera i Peter Ruskov són els dos artistes de carrer que s’han estrenat al Mercat de Mossén Sorell en la iniciativa de la regidoria de Comerç que porta per nom “Del Carrer al Plat”.

“Es tracta d’una sèrie de xicotets concerts a càrrec de components de l’Associació de Músics i Artistes de Carrer de València que es realitza durant tots els dissabtes del mes d’abril. Seran sis concerts en total que tindran lloc al Mercat de Mossén Sorell en horari comercial, de 11.30 a 13.30. Del Carrer al Plat és l’última campanya encetada per la regidoria amb l’objectiu de promoure el Mercat de Mossén Sorell i dinamitzar el barri”, ha dit el regidor de Comerç, Carlos Galiana.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.