El Servef atén a través de Whatsapp a més de 5.000 usuaris durant l’últim any

 ECO_El_Servef_aten_a_traves_FOTOEl Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef) ha atès, a través del servei de WhatsApp, a més de 5.000 usuaris durant l’últim any. Són xifres que confirmen el “bon acolliment d’una eina que pretén acostar més i fer més accessible el servei valencià d’ocupació pública als ciutadans”, tal com ha explicat el secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu.

El Servef va ser el primer servei públic o i el primer organisme de la Generalitat a introduir el Whatsapp com a eina de comunicació i ha suposat una revolució quant a l’atenció que s’ofereix des de les administracions públiques ja que es pot donar un atenció immediata, sense costos per al ciutadà i utilitzant la mateixa tecnologia que utilitzen en la seva vida quotidiana.

Nomdedéu ha destacat els esforços del Servef per convertir-se “en una eina útil i propera als ciutadans en la recerca d’ocupació i formació”. En aquest sentit, ha recordat que el Servef va ser guardonat amb el Premi Excel·lència Novagob 2015 pel servei d’atenció al ciutadà a través de WhatsApp.

Així mateix, aquest any el Servef ha engegat una nova APP que ha superat ja les 50.000 descàrregues. Des d’aquesta nova aplicació es poden realitzar des de qualsevol dispositiu mòbil tots els tràmits que es realitzaven des dels caixers AutoServef o en les oficines com ara apuntar-se a una oferta d’ocupació, a un curs o renovar la inscripció en el Servef.

El servei de WhatsApp està operatiu en el mateix horari en què les oficines realitzen l’atenció al públic, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.30 hores. A través d’aquest sistema, els usuaris poden realitzar consultes sobre tràmits d’informació general. Les consultes més usuals són sobre la manera d’inscriure’s, què fer en el cas de bloqueig del codi Autoservef, com apuntar-se a cursos de formació o com sol·licitar les prestacions del Sepe.

Amb l’objecte de poder proporcionar una atenció més directa al ciutadà, els funcionaris que atenen el WhatsApp utilitzen un registre de llenguatge més directe i d’acord amb aquesta aplicació i el públic a qui va dirigida.

El nombre del servei de Whatsapp del Servef és el 616 124 143 i l’horari d’atenció és de 09.00 a 14.30 hores.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.